Klubb SYNK

Operabyråns Jonas Nordberg och Christina Larsson Malmberg gästspelar i samband med dansföreställningen SYNK - puls som förför och förgör, inom ramen för Operabyråns Artists in Residence vid Scenkonst Sörmland. Välkomna till en groovig klubbkväll med dansföreställning, workshop och konserter!

Foto: Elisabeth Ohlson Wallin

Foto: Elisabeth Ohlson Wallin


”Christina och Jonas i Operabyrån spelar 400 år gamla grooves. Minimalism långt innan ordet fanns. I låtar uppbyggda kring fyra upprepade toner slungas vi runt i en evighetskarusell (Passacaglia) med både krockar och smidiga möten.” 

KLUBB SYNK

20 okt - Stadshuset, Malmköping
21 nov - Stensunds Folkhögskola, Trosa

Läs mer om hela arrangemanget här: https://scenkonstsormland.se/dans/tre-koreografer/synk/

Presentationsbild%20SYNK.jpg