Publikreaktioner på Sångfågeln!

Nu har Sångfågeln flugit runt på massor av skolor i Sörmland och Bollstanäs! Intensiva veckor med teater, dans, opera, sjukt tidiga morgnar och oändligt många kramar från finaste eleverna! Tack alla fantastiska barn och lärare för er kärlek, tack eleverna på Bollstanäs för den fina presenten (se video nedan) och tack Scenkonst Sörmland där Operabyrån är Artists in Residence 2018! 

Sångfågeln går för tillfället att boka för 2019 och 2020, kontakta info@operabyran.se för mer info och offert.

Några publikreaktioner på Sångfågeln:

"Jag blev otroligt imponerad över hur ni lyckades fånga barnens intresse under hela föreställningen. De kändes nästan som om de var med i föreställningen. I skolans lokaler kunde jag efter föreställningen höra flera barn som gick runt och sjöng opera med glädje." Susanne Isaksson, rektor, Bollstanäs skola

"Jättebra med lärarhandledning. Vi kunde förbereda eleverna så att de lättare kunde förstå vad de skulle få uppleva. Bra att ni hade länkar till Spotify och det blev en mysig stund för efterarbete." Maria Karlsson, lärare, Bollstanäs skola
Elevreaktioner från f-klassen Bollstanäs:

"Jag tycker att föreställningen var toppen! Den var rolig. Ni dansade och sjöng fint."
"Det var jättebra. Bättre än allt på jorden"
"Det var lite pirrigt i magen när de sjöng"
"Jättebra, när de använde svärden var det coolt!""Det var roligt och spännande. Jag skulle vilja lära mig spela fiol"

Sångfågeln SkS1.jpg